24 81 66 30
ghh@dinkontordame.dk

Om os

Om Din Kontordame

Hvem jeg er, og lidt om min baggrund…

Om bogholder Din Kontordame

Om Din Kontordame, bogholder

Jeg hedder Gitte, er 52 år gammel og bor i Hobro sammen med mine børn. Det er på samme adresse jeg har mit kontor, hvorfra jeg driver Din Kontordame.  

Derudover har jeg også min webshop Din Aloe Vera Shop , samt min side Tupperwarekonsulent.dk. Ja, jeg er nok en person, der trives bedst med, at have nok at se til.

Jeg har ca. 10 års erfaring i bogføring

Jeg har været bogholder/kontordame for flere virksomheder før Din Kontordame. Og jeg har været selvstændig i mange år i anden branche, både med og uden ansatte. Ca. 10 år samlet har jeg beskæftiget mig med bogføring og regnskab.

Som selvstændig har jeg altid klaret min bogføring og årsafslutning selv. Og indtil man som enkeltmandsvirksomhed ikke længere skulle indsende årsregnskab til erhvervsstyrelsen, samarbejdede jeg med revisor i forbindelse hermed. Siden har jeg kunne, ligesom alle andre enkeltmandsvirksomheder, “nøjes” med at indberette den udvidede selvangivelse.

Men sagen er den, at jeg faktisk indtil for ca. 3 år siden, aldrig havde haft papir på mine færdigheder – forstået på den måde, at jeg ikke var uddannet bogholder. Min kunnen var selvlært, så for godt to år siden besluttede jeg mig for at få “papir” på min evne som bogholder.

I starten af 2018 afsluttede jeg derfor en diplomuddannelse for bogholere – en beslutning jeg er rigtig glad for jeg tog. For selvom jeg vidste en del, og kunne det jeg skulle, så har jeg da bestemt også lært noget nyt. Og det er jo dejligt – og desuden til gavn for mine kunder nu.

Når det så er sagt, så stopper vi som bogholdere aldrig med at dygtiggøre os. Indenfor bogføring og regnskab kommer der hele tiden nyt vi skal vide…om satser og takster der ændrer sig, om nye regler i lovgivningen osv.

Så løbende deltager jeg i kurser der vedrører mit fag, så jeg altid er ajourført indenfor de emner der er aktuelle for dig og din virksomhed.

Kontakt Din Kontordame, for gratis og uforpligtende møde/samtale…

Lad os tale sammen om, hvad du og din virksomhed har brug for hjælp til. Det er helt op til dig, hvor meget du vil overlade til Din Kontordame. Du har måske også nogle spørgsmål, og jeg vil meget gerne høre lidt om din virksomhed. Jeg sætter en stor ære i, hvis du ønsker og føler dig tryg ved at indgå et samarbejde med Din Kontordame.

Har du spørgsmål, så kontakt mig endelig, jeg er her for det samme.

Med Venlig Hilsen

Gitte Herdis Hansen, Indehaver Din Kontordame