24 81 66 30
ghh@dinkontordame.dk

Årsrapport

Har din virksomhed pligt til at indsende Årsrapport ?

En hel del virksomheder er ikke omfattet af loven om indsendelse af årsrapport til erhvervsstyrelsen. Måske er du heller ikke…

Årsrapport, Din Kontordame samarbejder med din revisor

Hvornår er man pligtig til indsendelse ?

  • Enkeltmandsvirksomheder eller personligt ejet mindre virksomheder, skal ikke indsende årsrapport til Erhvervsstyrelsen.

  • Aktieselskaber, anpartsselskaber, iværksætterselskaber og visse andre virksomhedsformer skal, udarbejde og indsende deres årsrapport til Erhvervsstyrelsen til offentliggørelse i CVR på Virk.

Læs på virk.dk om digital indsendelse af årsrapport

Til gengæld er det lovpligtigt for ALLE virksomheder at indberette på deres Oplysningsskema (tidligere “selvangivelse”) senest den 1. juli. Det giver for rigtig mange virksomhedsejere grå hår i  hovedet. For husker man nu det hele, og gør man det nu rigtigt. Og ikke nok med det, så tager det utrolig meget tid, hvis man skal til at sætte sig ind i alt muligt. Måske er man derfor tvunget til at hyre en revisor.

Din Kontordame har allerede sat sig grundigt ind i alle regler, og vi har stor erfaring med det. Så løsningen for dig og din virksomhed kunne jo være at lade os klare det for dig.

Selvom årsrapport nu kun er lovpligtigt for selskaber og for virksomheder af en hvis størrelse, kunne der være andre årsager til du måske ønsker en. Så klarer vi også det i samarbejde med revisor.

Men en resultatopgørelse/saldobalance, som er resultatet af årsafslutningen i regnskabet fortæller dig alt hvad du har brug for om din virksomheds økonomi. Og en sådan resultatopgørelse får du selvfølgelig automatisk i forbindelse med årsafslutningen og indberetningen på oplysningsskemaet ( selvangivelsen).