24 81 66 30
ghh@dinkontordame.dk

Den løbende bogføring

Løbende bogføring for virksomheder

Bogføring bør gøres løbende…

for at regnskabet hele tiden viser et brugbart billede af virksomhedens økonomi.

Bogføring:

Bogføring af dit regnskab, sker løbende, hvis du har Din Kontordame som din bogholder. Du får din egen personlige bogholder, som altid vil være den samme, gennem hele vores samarbejde. Vi bogfører mindst en gang om måneden, alt efter hvor mange bilag din virksomhed har. Jo flere bilag det oftere bogfører vi. Den løbende bogføring er yderst vigtig. På den måde har du hele tiden et godt overblik over din virksomheds økonomi. Og du kan til enhver tid bede om evt. udskrifter eller lign. fra regnskabsprogrammet.

Bilag:

For at vi kan bogføre løbende, kræver det blot du gemmer alle bilag og løbende fremsender/afleverer dem til din bogholder. Det aftaler vi nærmere hvordan og hvor ofte det er mest hensigtsmæssigt i forhold til størrelsen på din virksomheds bogføring.

Elektroniske Bilag:

I de fleste regnskabsprogrammer kan der tilkøbes forskellige moduler. Bl.a. et indscanningsmodul der gør det muligt at scanne eller tage billede af sine bilag og sende direkte til programmet. Derved undgår man alle de fysiske bilag, og bilagene er til enhver tid tilgængelige i regnskabsprogrammet.

Vi har dog flest kunder, der ønsker at have bilag i fysiske mapper. Men de kunder vi har, der benytter sig af indscanning, er utrolig glade for det. Det er jo lidt et temperaments spørgsmål, hvad man lige er til – og begge metoder er bestemt lige gode.

Regnskabsprogram:

Vi anvender primært regnskabsprogrammet e-conomic til vores kunder. Det er et super effektivt, overskueligt og professionelt regnskabsprogram. Det er samtidig det mest brugte blandt bogholdere og revisorer.

Se priser på e-conomic regnskabsprogram her

Har du ikke brug for, at have adgang til programmet, kan vi oprette abonnement billigere, hvor det så kun er din bogholder, der har adgang. En sådan aftale koster fra 79,- pr. måned + moms (standard funktioner og ubegrænsede posteringer).

Men benytter din virksomhed et andet regnskabsprogram, og ønsker du ikke at skifte – så lad os tale om det. Nogle gange kan vi alligevel hjælpe, og andre gange kan vi ikke. Under alle omstændigheder, er det noget vi kan tage stilling til med det samme, når vi taler sammen første gang.

BEMÆRK DOG – Vi overflytter HELT GRATIS dit regnskab fra andet regnskabsprogram til e-conomic.

Loebende-bogfoering-vigtig-i-regnskabet
Bogholder klarer den løbende bogføring, Din Kontordame

Mere om Din Kontordame: