24 81 66 30
ghh@dinkontordame.dk

Find os

Find Din Kontordame her:
Din Kontordame
v. Gitte Herdis Hansen
Præstemarken 29, Nr. Onsild
9500 Hobro

Vi træffes på tlf:  24 81 66 30
Mandag – fredag   9.00 – 15.00

Eller du kan sende en besked til os her

Find os Din Kontordame

Kontor i Hobro, men servicerer kunder i hele landet

Vi arbejder primært fra eget kontor, beliggende i Nr. Onsild ved Hobro. Vi tilbyder også at komme ud til virksomheden, når det ønskes eller er nødvendigt. Vi har både lokale kunder og kunder fra hele Danmark. Langt det meste af kommunikationen mellem vore kunder og os, foregår digitalt eller pr. telefon – så derfor har logistikken ikke den store betydning.

For de virksomheder, der ikke er lokale, kan bilag til bogføring nemt fremsendes via mail eller post. Vi har flere lokale kunder, der faktisk gør det samme. Det er også muligt at tilkøbe sig et indscanningsmodul. Herfra kan man nemt og hurtigt indsende sine bilag til det regnskabsprogram, som vi anvender til bogføring af vore kunders regnskab.

Din Kontordame tilbyder håndtering af følgende:

Den løbende bogføring – Løn administration – Indberetning NemRefusion – Fakturering – Debitor / kreditor styringMoms regnskab –Lønsumsafgift – Årsafslutning – Oplysningsskema (tidl. selvangivelse) – ÅrsrapportDiverse Administrative Opgaver

Vi arbejder på timebasis: 335,- pr time + moms.

Men tag ikke fejl af ordet timebasis! Bruger vi f.eks en dag 1 time og 6 min på din virksomhed, ja så bliver du ikke faktureret for mere end 1,1 time. Vi runder ikke op til hele timer, som mange i min branche desværre automatisk gør. Det mener vi ikke er fair!

Find Din Kontordame på Facebook: https://www.facebook.com/KontordameHobro/