24 81 66 30
ghh@dinkontordame.dk

Freelance bogholder

Bogholder til bogføring og administration for din virksomhed

Få dig en freelance bogholder I DAG. Så er det slut med bunker af bilag, sene aftentimer på kontoret og bekymringer der forstyrrer din søvn…

Og det koster såmænd slet ikke en formue. Se Din Kontordame’s pris her

Overlad det hele til din Din Kontordame. Du får din helt personlige bogholder – vi klarer dit regnskab, så du kan føle dig tryg og sikker.

Din bogholder klarer for dig:

Den daglige bøgføring af dine bilag, løn administration, moms indberetning, kunde og leverandør styring, bank afstemning, årsafslutning, åsregnskab, selvangivelse samt diverse administrative opgaver… er hvad vi kan tilbyde dig. Og du bestemmer helt selv, hvor meget du vil have os til, og hvilke opgaver du evt. selv vil fortsætte med.

Bogholder Hobro, kontakt Din Kontordame
Bogholder, kontordame, regnskabshjælp

Freelance bogholder Gitte Herdis Hansen i Hobro.

Jeg servicerer virksomheder i hele landet, primært små og mellemstore virksomheder.

Det er meget forskelligt, hvor meget jeg laver for mine kunder. Nogle ønsker jeg varetager alt lige fra fakturering til bogføring af bilagene og den endelige årsafslutning. Andre klarer selv faktureringen og har overladt bogføringen af regnskabet til mig. Så din virksomhed kan i et samarbejde med Din Kontordame helt selv bestemme hvilke opgaver jeg skal klare, og hvilke du/I selv fortsætter med.